Menu

Untitled Document

takasin muutoksen sankarit -sivulle

kestävät pakkaukset

Muovi on meille tärkeä juttu. Tiedostamme sen ympäristövaikutukset ja olemme jo vuodesta 2003 saakka käyttäneet pulloissamme kierrätettyä muovia (kröhöm, edelläkävijöinä siis). Kaikki pullomme on valmistettu vähintään 30-prosenttisesti kierrätetystä muovista. Lisäksi myös pakkausmateriaalimme ovat täysin kierrätettäviä.

Muovissa on kaksi isoa ongelmaa. Ensinnäkin sen valmistaminen on riippuvaista fossiilisista polttoaineista, ja juuri tästä syystä aloitamme työskentelyn kasvipohjaisen muovin parissa. Toinen ongelma on ihmisissä: emme arvosta muovia materiaalina vaan heitämme sen roskikseen. Tai vielä pahempaa, luontoon. Meidän jokaisen on huolehdittava muovin kierrätyksestä henkilökohtaisesti, ja toisaalta yritysten tulee sitoutua kierrätetyn muovin käyttöön tuotteissaan. Siispä seuraavaksi kun korkkaat innocent-juoman, huolehdithan myös pullon kierrättämisestä. Samalla tuet tämän kierrätyssyklin toteutumista.

Tällä hetkellä olemme lanseeraamassa kierrätysmateriaaleista ja kasvipohjaisesta muovista valmistetun uuden pullon. Tosiasiassa kyseessä on vain yksi osa innocentin mittavasta muoviprojektista. Tästä aiheesta tulet kuulemaan meiltä vielä lisää – isoja juttuja tiedossa.