Menu

nutrition FAQs

takaisin kestävänä olemiseen

kysymyksiä, joita meille tulee kestävästä kehityksestä

Miksi vaihdoitte smoothieiden pahvipakkaukset muovisiin?

Kun valitsemme pakkausmateriaalimme, mietimme monia eri asioita – miltä pakkaus näyttää ja tuntuu, miten pakkaus täytetään, mikä on materiaalin hinta, tuotteen elinkaari ja miten se kuljetetaan. Ja tietysti sitä, mikä on kestävän kehityksen kannalta paras vaihtoehto. Kestävän kehityksen näkökulmasta tulee miettiä paitsi hiilen käyttöä myös laajempia ympäristöön ja yhteiskuntaan vaikuttavia asioita. Pahvilla on erittäin matala hiilijalanjälki, mutta sen valmistus vaatii uutta paperia ja sen päällystäminen taas uutta muovia. Tällä on siis vaikutuksia sekä metsän että muovin näkökulmasta. Muovipakkauksissa käytämme jätemateriaaleja ja ne ovat helposti kierrätettävissä, mutta niillä on korkea hiilijalanjälki. Yritämme löytää tasapainon näiden välille ja käyttää mahdollisimman kestäviä pakkauksia.

Teemme yhteistyötä tuottajiemme ja erikoisorganisaatioiden kanssa (esimerkkinä tästä WRAP, ‘Waste and Resources Action Programme’) varmistaaksemme, että käytämme parasta ja kestävintä pakkaustapaa. Lisäksi haastamme alaa tuottamaan edelleen parempia pakkausmateriaaleja. Jos löydämme nykyistä paremman pakkaustavan, joka sopii työskentelytapaamme, asiakkaillemme ja ympäristölle, annamme taatusti sille mahdollisuuden.

Mitä aiotte tehdä vähentääksenne muoviin siirtymisen vaikutuksia?

Työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että kaikki muovipakkauksemme ovat vähintään 35-prosenttisesti kierrätettyjä. Tämä koskee kaikkia uusia, isoja muovipullojamme.
Sen lisäksi, että etsimme jatkuvasti tapoja lisätä kierrätysmateriaalien käyttöä pulloissamme, tutkimme biohajoavan muovin käyttöä pulloissamme. Toivomme tämän tuottavan mahdollisimman kestäviä muovipulloja.

Mitä tarkoitatte lauseella ‘tekee hyvää?’

‘Maistuu hyvälle, tekee hyvää’ sanoo sloganimme. Tällä tarkoitamme, että kaikki mitä teemme maistuu aina hyvältä ja tekee sinulle hyvää. Tuotteemme tekevät hyvää, koska käytämme terveellisiä, luonnollisia raaka-aineita. Tuotteemme tekevät hyvää myös muille ihmisille ja planeetalle.
Lahjoitamme joka vuosi 10 % tuotoistamme hyväntekeväisyyteen (suurimman osan tästä omalle innocent foundation -hyväntekeväisyysjärjestöllemme). Haluamme tehdä liiketoimintaa hieman paremmalla tavalla ja ottaa vastuuta tekojemme vaikutuksista yhteiskuntaan ja ympäristöön. Puhumme tästä sitoutumisesta enemmän FAQ-osiossa otsikolla “mitä tarkoitatte kestävällä alkuperällä?” what do you mean by ‘does good’?

Mitä tarkoitatte kestävällä alkuperällä?

Emme väitä olevamme täydellisiä, mutta lupauksemme “kestävästä alkuperästä” viittaa koko liiketoimintamme kattavasta sitoutumisesta kestävään kehitykseen.

Seuraamme NPD-prosessia (=uusien tuotteiden kehittämisprosessi) kestävästä näkökulmasta myös tulevaisuudessa, kun valmistamme hyvältä maistuvia ja hyvää tekeviä tuotteita. Perusasia kestävän kehityksen strategiassamme on käyttää ainoastaan terveellisiä raaka-aineita, joiden vaikutukset maapalloon tiedämme.

Tämä heijastaa sitä, kuinka vahvasti koko liiketoimintamme on sitoutunut kestävään kehitykseen; innocentin arvot heijastuvat kaikeen mitä teemme, ja vastuullisuuteen liittyvät arvomme koskevat lähes kokonaan kestävää kehitystä. Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen koko liiketoimintamme, jokaisen työroolin ja -tehtävän kautta.

Jo lähes vuosikymmenen ajan olemme arvoineet ja tarkastaneet kasvattajiemme toimintaa hedelmien vähimmäisvaatimuksia koskevan ohjelmamme kautta. Olemme erittäin iloisia heidän sitoutumisestaan sekä sosiaalisiin että ympäristön kannalta keskeisiin vaatimuksiin.

Panostamme myös kestävän maatalouden ohjelmaan ja viimeksi otimme käyttöön Sustainable Agriculture Initiative (SAI) -alustaa. Työstämme voit lukea lisää täältä.

Jo vuodesta 2003 olemme olleet edelläkävijöitä kierrätetyn muovin käytössä ja kaikki pahvimme on FSC-sertifioitua. Tuotantomme KPI:ta kestävyyden näkökulmasta on myös tarkasteltu jo vuodesta 2008.

Mikä on rainforest alliance?

Rainforest Alliance työskentelee luonnon monimuotoisuuden ja kestävän toimeentulon puolesta. He huolehtivat sekä maankäytöstä, liiketoiminnasta ja kuluttajakäyttäytymisestä. Farmien työntekijöiden ja heidän hyvinvointinsa lisäksi he suojelevat ekosysteemiä vahvistavaen täten luonnon monimuotoisuutta. Me uskomme, että kestävä lähestymistapa on paras lähestymistapa. Hyvinhoidettu farmi ja motivoituneet työntekijät tarkoittavat parempilaatuisia hedelmiä ja parempaa tuottavuutta, mikä palvelee sekä heitä että meitä.

Miksi rainforest alliance mieluummin kuin reilu kauppa tai luomu?

Uskomme, että kaikki nämä järjestelmät ovat erittäin arvokkaita. Suosimme Rainforest Alliancea, sillä se sopii parhaiten omiin toiminta- ja ostotapoihimme. Reilu kauppa toimii parhaiten pienten farmien ja osuuskuntien suhteen kun taas luomu keskittyy ympäristöasioihin. Rainforest Alliancen joustavuus on meille tärkeää, jotta saamme varmasti haluamamme lajikkeeet, laadun ja määrän tarvitsemaamme raaka-ainetta. Kaikissa sertifiointiohjelmissa tämä ei ole mahdollista.

Hedelmämme tulevat ympäri maailmaa, tuhansilta erilaisilta farmeilta – suurilta plantaaseilta, yhteistyökumppaneilta, pieniltä perhefarmeilta ja jopa Amazonilta. Ei ole yhtä ainoata sertifiointitapaa, joka kattaisi kaikki maat, hedelmät ja kestävän kehityksen haasteet. Kyse on siitä, että löydämme meille parhaiten sopivan sertifiointititavan. Vaikka tiedämme reilun kaupan olevan erittäin tehokas sertifikaatti etenkin sosiaalisia ongelmia käsittelevänä, se ei ole laajasti käytetty hedelmien tuotannossa niissä maissa, joista me hedelmät ostamme. Täten se rajoittaisi merkittävästi omaa tuotantoamme. Sosiaalisia ongelmia vastaan taistelemme SAI-ohjelmallamme (=Sustainable Agriculture Initiative). Mitä luomuun tulee, haluamme minimoida torjunta-aineiden ja maatalouskemikaalien käytön hedelmissämme ja tämä onkin yksi innocentin SAI-vaatimuksista. Vaatimuksien kautta työskentelemme kaikkia ‘Pesticide Action Network’ -listassa mainittuja torjunta-aineita vastaan.

Juomiemme turvallisuuden varmistamiseksi raaka-aineet testataan laboratorioissamme ymärivuotisesti. Kaikki testimme ovat läpäisseet sallitut rajat ‘Maximum Residue Limit’ (MRL) -testissä. Arvioimme toimintamallimme ja päivitämme testausprosessimme vuosittain.

Aiotteko ostaa enemmän sertifioituja hedelmiä?

Se on mahdollista, mutta tällä hetkellä se ei sovellu kaikkiin maihin ja hedelmiin. Kun Rainforest Alliance laajentaa uusille alueille ja uusiin hedelmiin kuten ananaksiin, olemme kiinnostuneita kasvattamaan yhteistyötä ja arvioimaan uusia sertifiointeja kasvattajiemme näkökulmasta. Hedelmämaailman ulkopuolella he sertifioivat kahvia, kaakaota ja metsäteollisuutta. Voit lukea lisää täältä. Tällä hetkellä keskitymme SAI-vähimmäisvaatimuksiin arvioidessamme farmiemme toimintaa. Siitä voit lukea lisää täältä.

Oletteko huolissanne kuljetuskilometreistä?

Ehdottomasti. Siksi kuljetamme hedelmämme aina maa- tai meriteitse lennättämisen sijaan. Hedelmämme tulevat eri puolilta maailmaa. Vaikka pyrimme saamaan ne mahdollisuuksien mukaan Euroopasta, troopisia hedelmiä kuten mangoja ja passionhedelmiä meidän pitää etsiä muualta. Haluamme löytää parhaat mahdolliset hedelmät, koska haluamme tehdä mehuistamme parhaita mahdollisia. Olemme huomanneet kiinnostavan seikan hiilipäästöjä tarkastellessamme: kuljetuskilometrit muodostavat alle kolmanneksen hiilijalanjäljestämme. Parhaiden päästövähennyksien saamiseksi meidän tulee työskennellä pakkausmateriaalien parissa. Tämä ei silti tarkoita, ettemme jatkaisi työtä parhaiden kuljetustapojen löytämiseksi.

Ostatteko lähellä tuotettuja hedelmiä?

Mitä tulee hedelmiimme, haluamme ne parhaimman makuisina ja luonnollisesti tuotettuina. Toki hedelmä on aina luonnollinen, mutta ostamalla ne alueilta joissa niitä on paras kasvattaa, voimme vähentää kasvatukseen käytettävää energiaa ja kemikaaleja. Tällä hetkellä yli puolet hedelmistämme tulevat Euroopasta, mutta trooppiset hedelmät kuten mangot, ananakset ja banaanit tulevat hieman kauempaa.

Kun pohdimme lähellä tuotettujen hedelmien ostamista, kohtaamme kaksi haastetta. Ensinnäkin hedelmät on ensisijaisesti kasvatettu tuoremyyntiä varten (eli ne hedelmät, jotka ostat kokonaisina kaupasta), ja tällöin niillä ei usein ole smoothieen sopivaa makua (ne voivat olla hieman vetisiä – mikä tuo niihin raikkautta, mutta ei sovi smoothieen). Toiseksi tuoremarkkinoille kasvatetut hedelmät ovat erittäin kalliita ja esimerksi smoothieidemme vaativa mansikoiden määrä on hyvin suuri. Tämä nostaisi valmistuskustannuksia niin paljon, ettemme voisi enää pitää smoothieidemme hintaa kohtuullisena. Toiminnallamme luomme markkinoita myös vähemmän kehittyneihin maihin ja voimme toimittaa paikallisille yhteisöille heidän tarvitsemaansa taloudellista tukea.

Miten suhtaudutte kestäviin pakkauksiin?

Pyrimme tekemään pakkauksistamme niin kestäviä kuin mahdollista. Olemme todenneet, että paras tapa tähän on mitata jokaisen pakkauksen hiilijalanjälki. Toimintamallimme hiilen vähentämiseen näyttää jokseenkin tältä:

Käytä vähemmän: mahdollisimman vähän pakkausmateriaalia

Älä käytä uutta: mahdollisimman paljon kierrätettyä tai uusiutuvaa materiaalia

Sulje kehä: varmista, että pakkaukset on helppo kierrättää

Minimoi vaikutukset: pakkaa niin, että hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni suhteessa tuotteen kokoon.

Haluamme myös varmistaa, että tapamme toimia vastaa aikeitamme – jos jokin em. tavoista aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä (pakkaus esimerkiksi vahingoittuu kuljetuksessa), se ei ole hyvä myöskään kestävän kehityksen kannalta – ympäristön lisäksi haluamme huolehtia myös itse tuotteesta.

Koska haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme, pakkaustiimimme asettaa parannusehdotukset tärkeysjärjestykseen vuosittain. Jokainen uusi pakkaustapa arvioidaan siis jatkuvasti kehittyvien kriteerien kautta, mikä on olennainen osa myös pakkaussuunnittelua. Lisäksi työskentelemme edistääksemme biohajoavien muovin käyttöä pulloissamme. Siitä voit lukea lisää nettisivuiltamme.

Kuinka valitsette pakkausmateriaalin ja -muodon?

Valitsemme pakkauksen, joka toimii parhaiten sekä tuotteen että asiakkaan näkökulmasta ja mikä on paras vaihtoehto kestävän kehityksen näkökulmasta. Pulloissamme tämä tarkoittaa kierrätysmateriaaleja ja mahdollisimman kevyttä pakkausta. Tällä hetkellä etsimme parhaita tapoja kierrätetyn muovin ja biomuovin yhdistämiselle. Lasten pakkauksissa käytämme Forest Stewardship Council (FSC) -sertifioitua pahvia varmistaaksemme, että materiaali tulee kestävästi käsitellyistä metsistä.

Miten kierrätetty ja kierrätyskelpoinen eroavat toisistaan?

Monet materiaalit ovat nykyään kierrätyskelpoisia eli ne voidaan kerätä ja uusiokäyttää. Esimerkiksi paperista voidaan valmistaa lisää paperia. Muovista voidaan valmistaa lisää muovia. Jos tuote sisältää kierrätettyä materiaalia, se on tehty joko osittain tai kokonaan materiaalista, jota on aiemmin käytetty johonkin muuhun tarkoitukseen.

Onko pahvipakkauksenne sertitioitu (esim. fsc)?

Olemme iloisia kertoessamme, että kaikki pahvimme on valmistettu 100-prosenttisesti Forest Stewardship Council (FSC) -sertifioidusta pahvista. Sertifikaatti takaa, että pahvi tulee korkeita ympäristöstandardeja noudattavista metsistä, joissa työntekijöitä kohdellaan hyvin ja joiden pysyvyyteen metsäyhtiöt panostavat.

Jos haluat lukea lisää FSC:n tekemästä työstä, käy sivulla www.fsc-uk.org.

Miksi ette käytä uudelleenkäytettäviä lasipulloja?

Muistamme kyllä maitopullon hyvät päivät.

Kun uudelleenkäytettävät, lasiset maitopullot vaikuttavat ympäristön kannalta parhaalta ratkaisulta, piilee niissä monia ongelmia. Maitopullot ovat raskaita eivätkä ne litisty, joten ne vievät paljon tilaa kulkuvälineissä. Maitopullojen kuljettaminen täysinä tai tyhjinä vaatii paljon kuljetustilaa ja käyttää siksi paljon bensaa, mikä taas kuluttaa paljon hiiltä. Pullojen peseminen vie energiaa ja vaatii niiden kuljetuksen takaisin pullotusyhtiöihin. Myös lasin valmistus vaatii paljon energiaa, sillä lasipullot pitää kierrättäessä sulattaa.

Sekä pahvipakkauksemme että uudet muovipullomme ovat paljon kevyempiä ja käyttävät paljon vähemmän materiaalia saman sisällön säilyttämiseen. Joten vaikka pakkauksiamme voi käyttää vain kerran, on se ympäristön kannalta toistaiseksi parempi vaihtoehto.

Miksi pullonne ovat erikoisen värisiä?

Kierrätysmateriaalia käyttäessä on vaikea saada tietynväristä muovia. Tämä johtuu siitä, että muovi on ollut vaihtelevan väristä – sen saaminen kirkkaaksi on erittäin haastavaa. Työskentelemme jatkuvasti muovin lajittelun parissa, jotta saisimme parasta mahdollista muovia. Kuitenkin se edelleen hieman sävyttyy.

Julkaistessamme 100-prosenttisesti kierrätetyn muovipakkauksemme vuonna 2007, huomasimme pakkauksen värin muuttuvan. Smoothiemme alkoivat näyttää todella erikoisen värisiltä. Tämän vuoksi meidän piti väliaikaisesti siirtyä 100-prosenttisesti kierrätetyn muovin käytöstä 35-prosenttisesti kierrätettyyn. Hyvät uutiset ovat, että siirrymme taas eteenpäin ja käytämme tällä hetkellä jo 50-prosenttisesti kierrätettyä muovia pienissä smoothie- ja mehupulloissamme.

Entä pullojen terveys ja turvallisuus?

Pullot ovat täysin turvallisia. EU-direktiivit ja säädökset valvovat valmistusprosessia, jonka turvallisuusbarometrit kaiken ruokaan liittyvän kierrätysmateriaalin tulee läpäistä. Nämä säädökset varmistavat, ettei muovissa ole aktiivisia kemikaalijäämiä koko tuotteen elinkaaren aikana. Kierrätysmuovin käyttö elintarvikkeissa on Euroopan komission direktiivin 2002/72/EC 6. elokuuta 2002 alainen, vaikka joillakin mailla, kuten Ranskalla, on omat ohjeistuksensa tähän.

Me myös valtuutimme PIRAn (=testauspalvelu) testaamaan itsenäisesti tiettyjen materiaalien käyttöä pulloissamme. Lisäksi pyysimme neuvoja elintarvikelainsäädäntöön erikoistuneilta lakimiehiltä varmistaaksemme, että toimimme lain mukaan kaikissa niissä maissa joissa harjoitamme liiketoimintaa.

Aiheuttaako kierrätetyn muovin käyttö mitään ongelmia?

Mustat pisteet ovat tyypillisiä rPET-muoveissa, joiden laatu ei alunperin ole ollut riittävän korkea. Mitä laadukkaampi materiaali sitä kalliimpi se on. Muovin laatutasot perustuvat yleensä väriin ja kyseisen muovin käyttötapaan.

Muovin värjäytyminen on ongelma. Kaikista laadukkain ja kirkkain PET-muovi sisältää aina hieman keltaisuutta kierrätysprosessista. Seuraavalla tasolla on yleensä paljon sinertävää muovia vesipulloteollisuudesta. Väri voi siksi olla sininen, harmaa tai vihreä.

Tämä kaikki huomioiden olemme todenneet, että pienemmissä mehupulloissamme toimii hyvin yli 50-prosenttisesti kierrätetty rPET-materiaali ja mehupulloissamme 25-prosenttisesti kierrätetty.

Kuinka monta kertaa PET-muovin voi kierrättää?

Kierrätysprosessissa muovi kadottaa hieman sen alkuperäistä laatua. Tämä johtuu epäpuhtauksista ja muovin alkuperäisten molekyylien muuttumisesta. Tutkimusten mukaan PET-muovia voi kierrättää ruokamuoviksi jopa kymmenen kertaa lisäämättä uutta materiaalia. Tämän jälkeen kierrätettyyn muoviin voi lisätä joko uutta materiaalia tai sen voi kierrättää fleecetakeiksi, ulkohuonekaluiksi tai matoiksi. WRAPin (Waste and Resources Action Programme) mukaan nykyinen kierrätysteknologia yhdistettyna kierrätysasteeseen ja kysyntään voisi johtaa siihen, että kaikki PET-pakkaukset olisivat 35-prosenttisesti kierrätettyjä. Tämä olisi koko alalle erittäin hyödyllinen tavoite ja pitäisi myös kierrätyksen käynnissä.

Onko kierrätetyn materiaalin määrä smoothiepulloissanne muuttunut? Jos on, miten ja miksi?

Vuonna 2003 otimme käyttöön 25-prosenttisesti kierrätetyn materiaalin (rPET) pulloissamme, ja siitä lähtien olemme olleet edelläkävijöitä ruokatuotteisiin suunnatun kierrätysmuovin käytössä. Vuonna 2007 aloimme käyttää 100-prosenttisesti kierrätettyä materiaalia pienissä pulloissamme. Valitettavasti meidän piti vähentää tätä osuutta 35 prosenttiin vuonna 2011, koska käyttämämme kierrätysmuovin laatu oli muuttunut ja teki pulloista harmaita.

Haluamme pakkaustemme olevan kestäviä, mutta haluamme myös smoothiemme näyttävän hyvältä ja pakkausten täyttävän tarkoituksensa. Esimerkillämme halusimme inspiroida yrityksiä käyttämään kierrätysmuovia. Halusimme näyttää, että kierrätysmuovi voi toimia yhtä hyvin kuin uusi muovi, mutta valitettavasti emme onnistuneet tässä. Emme kuitenkaan luovuttaneet, sillä halusimme lisätä kierrätysmuovin käyttöä. Teimme paljon työtä, kun yritimme yhdessä tuottajiemme kanssa kehittää tapoja tuottaa uusia ja kirkkaampia kierrätysmuoveja. Tämä sisälsi muunmuassa värimäärittelyn kierrätysmuoville ja uuden, laserin avulla tapahtuvan lajittelun. Meillä on hyviä uutisia: kierrätysmuovin laatu on parantunut, ja tänä vuonna pystyimme sitoutumaan siihen, että kaikki pullomme tulevat aina olemaan 30-prosenttisesti tai jopa enemmän kierrätettyjä. Itse asiassa jo nyt kaikki pienet ja isot smoothiepullomme ovat 50-prosenttisesti kierrätettyjä.

Työmme jatkuu. Kierrätysmuovi ruokapakkauksissa on edelleen melko uusi asia ja sen pitää käydä läpi nämä samat kiemurat. Sillä aikaa sinä voit auttaa ja jatkaa pullojen kierrättämistä, jotta meillä on runsaasti kierrätysmuovia josta valita.

Käyttääkö innocent PLA-pakkausta?

Testasimme PLA-pulloja (polylactic acid) jogurteillemme vuonna 2007 – pidimme tästä uusiutuvasta ja kompostoitavasta materiaalista. Testaamisen jälkeen kuitenkin totesimme, ettei PLA ole meille oikea materiaali. Kun pullo tehdään uusiutuvista materiaalista, se ei sisällä yhtään jätemateriaalia. Muovin ja polttoaineen tuottaminen aiheuttavat ongelmia, sillä ne vievät peltoalaa elintarvikekasveilta. Haluamme varmistaa, että käytämme mahdollisimman paljon jätemateriaalia ja että kasvit on kasvatettu vastuullisesti. Lisäksi kompostointi ei ole suurissa määrin kovin tyypillinen materiaalin kierrätystapa. Saimme myös lajittelukeskuksilta palautetta, että PLA-pullot voivat kasvattaa kierrätyskustannuksia ja estää tavanomaisen lajittelun.

Olemme panostaneet siihen, että kaikki pullomme valmistetaan vähintään 30-prosenttisesti kierrätysmateriaalista. Käytämme materiaalia, joka muuten menisi maantäytteeksi, minkä lisäksi pullot itsessään on mahdollista kierrättää muovinkeräyksen kautta.

luulin että maapallo on täynnä vettä? Kuinka se voi loppua?

Maailman vedestä 97 prosenttia on merivettä. Tästä 3 prosentista makeaa vettä yksi kolmasosa on jäätä, mikä jättää vain 0.75 prosenttia juomiseen, kasteluun, eläimille, kasveille ja metsille. Asia ei ole kuitenkaan näin yksinkertainen, sillä makean veden tarve kasvaa jatkuvasti (kun mietitään esimerkiksi väestönkasvua ja teollisuutta), ja veden saatavuus vaihtelee valtavasti paikasta ja ajasta toiseen. Kaiken tämän lisäksi veden saastuminen jatkuu yhä joka puolella maailmaa.

loppuuko vesi kaikilta jossain vaiheessa?

Veden niukkuutta mitataan aina paikallisesti, joten joillakin alueilla tilanne on parempi kuin toisilla. Kuitenkin, runsaista sateista huolimatta, myös Iso-Britannian kaltaiset maat kohtaavat suuria ongelmia. Tämä johtuu siitä, että meillä on tapana käyttää vettä tuhlaten. Tähän on kuitenkin helppo vaikuttaa esimerkiksi sulkemalla hanan aina hampaita pestessä.

Mitä innocent aikoo tehdä asialle?

Kuten muutkin suuret ympäristöongelmat, otamme myös tämän hyvin vakavasti. Siksi käytimmekin runsaasti aikaa selvittääksemme suosikkireseptimme, mansikka- ja banaanismoothien, vesijalanjäljen. Selvityksen jälkeen keskityimme mahdollisuuksiin pienentää tätä jalanjälkeä. Voit lukea lisää palkitusta mansikka-projektistamme Espanjassa täältä.

Haluatko kysyä lisää tuotteistamme? Haluatko ehdottaa meille jotain tuotetta?

Lähetä meitä meille sähköpostia osoitteeseen hei@innocentdrinks.fi. Olisi ihana kuulla sinusta.