ihmisoikeudet
Täällä innocentilla me pidämme ihmisistä ja ajattelemme, että kaikkia ihmisiä kuuluu kohdella arvokkaasti ja kunnioituksella. Jokaisella ihmisellä tällä planeetalla on ihmisoikeutensa ja haluamme tehdä kaikkemme noiden oikeuksien toteutumiseksi niin liiketoiminnassamme, toimitusketjuissamme ja laajemmissa yhteisöissämme.  Siksi työskentelemme ainoastaan niiden toimijoiden kanssa, jotka myöntyvät toimimaan ihmisoikeuspolitiikkamme mukaisesti. Haluamme parantaa toimitusketjuissamme työskentelevien ihmisten elämää.
meidän ihmisoikeuspolitiikkamme

Politiikkamme noudattaa samoja standardeja, joita oletamme muiden noudattavan ihmisoikeusasioissa. Jos koskaan näemme kenekään vahingoittavan niitä, ryhdymme toimeen ja teemme kaikki tarvittavat muutokset suojellaksemme niitä ihmisiä, joihin se vaikuttaa.

human rights

moderni lausuntomme orjuudesta

Emme siedä minkäänlaista orjuutta tai ihmiskauppaa osana juomiemme valmistamista. Emme ole koskaan nähneet viitteitä orjuudesta toimitusketjuissamme (ja varmistamme jatkuvasti, ettemme koskaan näekään), ja tämän lausunnon vuosittainen julistaminen auttaa meitä pysymään korkeissa standardeissamme.

 

slavery statement


maatalouden mestarit

Maatalous on kovaa työtä.  Työskentelemme viljelijöidemme kanssa varmistaaksemme, että ainesosamme kasvatetaan tavalla, joka on hyvä sekä niitä kasvattaville ihmisille että planeetalle jossa ne kasvavat. Vuoteen 2023 mennessä pyrimme siihen, että kaikki ainesosamme hankitaan 100% kestävällä tavalla. 

human rights farming