tarinoita kestävästä kasvatuksestaparhaat hedelmät etusijalle

Saamme hedelmämme ja vihanneksemme kaikkialta maailman kaupoista*. Mangot Intiasta. Appelsiinit Brasiliasta. Mansikat Espanjasta. Mutta emme valitse mitä tahansa farmia. Niin tärkeää kuin mahdollisimman herkullisten ainesosien saaminen onkin, niiden kestävä kasvatus on jopa tärkeämpää Tavalla, joka on reilua sekä ihmisille, jotka niitä kasvattavat että planeetalle, jossa elämme. Kurkkaa kestävän kasvatuksen tarinamme ja lue, kuinka olemme säästäneet vettä mansikoiden kasvatuksessa, tehneet mehiläisten elämän paremmaksi omenantoimittajiemme kanssa, ja tukeneet viljely-yhteisöjä ostamalla Reilun kaupan kookoksia. 

*emme oikeasti hanki hedelmiämme kaupasta.
mansikat, jotka juovat vähemmän

Mansikkamme saattavat näyttää aivan tavallisilta mansikoilta, mutta ne ovat erityisiä. Ne eivät ole niin janoisia kuin tyypilliset mansikat, mikä merkitsee valtavia säästöjä veden kulutukselle viljelijöillemme Espanjassa. 

image of a hand picking strawberries

oikean veden mangot

Mangot ovat vaativia oikean veden määrän suhteen. Liian vähän vettä ja ne eivät kasva. Liian paljon vettä ja saat todella vetisiä hedelmiä. Näin me työskentelemme mangoviljelijöidemme kanssa Intiassa saadaksemme mangoista juuri oikeanlaisia. 

 

image of a large mango fruit


Huolehditaan kookoksista

Ostamalla Reilun kaupan kookoksia, autamme viljelijöitä monin eri tavoin, puun kasvatuksesta yhteisöprojekteihin. Tavoitteemme on muuttaa kookosteollisuutta paremmaksi. 

 

man holding coconuts


henkivartijat

Hedelmämme huolehtivat viljelijöistämme ja planeetastamme. Näin ne huolehtivat myös sinun kehostasi. 

 

Image of fruits and greens