omistajammeKuten saatat jo tietää, Coca‑Cola omistaa innocentin. Aloitimme työskentelyn heidän kanssaan vuonna 2009,  kun he ostivat 20% liiketoiminnastamme. Vuosien aikana, kun opimme tuntemaan toisemme paremmin, Cokis osti enemmän osakkeita. Kunnes vuonna 2013 heillä oli täysi omistajuus.

Meillä on kiinnostava tapa työskennellä heidän kanssaan, mikä on tapa kuten olemme aina toimineet. Itsenäisesti. Saamme valtavasti tukea Cokikselta, ja olemme ylpeitä ollessamme osa heidän yritystään mutta olemme myös hyvin ylpeitä omasta brändistämme ja liiketoiminnastamme jota olemme rakentaneet alusta asti. Ja Cokis on tapeeksi fiksu tajutakseen, että innocentilla on omat erityiset arvonsa ja selkeä tavoitteensa, joka on merkittävä tulevaisuuden menestyksellemme.

Joten he antavat meidän toimia, kuten parhaaksi näemme.

our-owner

Me olemme edelleen yhtä sitoutuneita sosiaalisiin, hyväntekeväisyys- ja ympäristöarvoihimme kuten ennenkin. Ja siitä lähtien, kun teimme sopimuksen Cokiksen kanssa, olemme laajentaneet toimintaamme pienestä smoothie-yrityksestä kaikenlaisten terveellisten juomien valmistajaksi. 

Kun vierailet meillä, tai ehkä jonain päivänä tulet jopa työskentelemään innocentilla, huomaat ainutlaatuisen tunnelman ja energian jota brändimme henkii. Ja tulet myös olemaan osa yritystä, jolla on Coca‑Cola tuki ja kaikki sen tarjoamat mahdollisuudet. 

Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet: näyttää maailmalle, että voit rakentaa menestyvää liiketoimintaa joka välittää muustakin kuin tuotoista.  Oikeasta verotuksesta huolehtiminen on yksi osa vastuullista liiketoimintaa. Olemme onnekkaita, että Coca‑Cola on valtavasti tietoa verotuksesta, joten jos haluat tietää lisää, lue lisää verotuksesta täältä. Ja me menemme takaisin tekemään niitä juomia.