innocentin lupausinnocent-promise-header

 

On paljon asioita, joista tykkäämme. Kuten koirista, vapaapäivistä ja ilmaisnäytteistä. Mutta eniten tykkäämme hedelmistä, vihanneksista ja ihmisten auttamisesta. Ja aivan erityisesti tykkäämme ihmisten auttamisesta hedelmien ja vihannesten avulla. Siksi haluammekin saada pienet, herkulliset ja terveelliset juomamme mahdollisimman monen käsiin (ja suuhun, lopuksi).
Toinen auttamisen tapamme on lupauksemme lahjoittaa 10% voitoistamme hyvän tekemiseen joka vuosi. Ylpeänä voimme kertoa, että olemme lahjoittaneet yhteensä jo 120 miljoonaa euroa, mikä on auttanut jo yli miljoonaa ihmistä. Ja tämä on vasta alkua.

Me uskomme, että bisneksen pitää olla vastuullista. Se tarkoittaa, että asiat pitää jättää paremmalle tolalla kuin mitä ne olivat. Tämä koskee niin raaka-aineidemme viljelijöitä kuin toimiston keksirasiaakin. Ja kaikkea siltä väliltä.
Olemme kuuluneet B Corp:iin jo vuodesta 2018 lähtien, osana hyvän puolesta taistelevien yritysten joukkoa. Käytännössä tämä tarkoittaa sellaisia juttuja, kuten 10 %:n osuuden antamista voitoistamme hyvän tekemiseen ja oman kestävän, täysin sähköisen juomatehtaan, Blenderin, rakentamista.Hyvää sinulle

Juomamme ovat täynnä luonnon parhaita antimia, ja kaikkea sitä hyvää, mikä tulee niiden myötä.

innocent-bottles-on-grass

Hyvää ihmisille ja planeetalle

Me pidämme huolta luonnosta, jotta voimme jatkossakin käyttää luonnon herkullisimpia antimia juomiemme raaka-aineina.

children-watering-plants

10 % tuotoista hyvän tekemiseen

Me annamme 10 % tuotoistamme hyvän tekemiseen, mm. parempien elintapojen ja luonnonsuojelun tukemiseen, jotta voimme myös tulevaisuudessa auttaa ihmisiä elämään terveellisemmin hedelmien ja kasvisten avulla.

innocent promise

liiketoiminta hyvään voimana

Olemme sitoutuneet harjoittamaan liiketoimintaa oikealla tavalla ja innostamaan laajempaa muutosta.

bcorp