ravitsemusPidä huolta kehostasi

looking after that body header


Näinä aikoina ei ole kovin helppo pysyä terveenä. Etenkin, kun on olemassa asioita kuten jäätelö ja nojatuolit. Tästä syystä olemme viettäneet viimeiset pari vuosikymmentä puristamalla hedelmiä ja vihanneksia pulloihin. Jotta sinä voit huolehtia itsestäsi mahdollisimman vähällä vaivalla.

Vaikka hedelmien ja vihannesten terveysvaikutukset ovat hyvin tiedossa ympäri maailman, suurin osa ihmisistä ei saa niitä tarpeeksi ruokavaliostaan. Missiomme on muuttaa tämä, ja siksi haluamme olla varmoja juomiemme terveellisyydestä, herkullisuudesta ja kätevyydestä.


Filosofiamme


Vaikka meidän filosofiamme ei paljon Platonin päätä vaivaa, se pitää kuitenkin juomamme yksinkertaisina, rehellisinä ja täynnä hyviä asioita (kuten on ollut alusta alkaen)


yksinkertainen

Löydämme maukkaimmat hedelmät ja vihannekset, ja laitamme ne juomiin. Ei keinotekoisia makeutusaineita, ei säilöntäaineita eikä todellakaan mitään muutakaan ylimääräistä

simple apple tree

rehellinen

Emme ole koskaan lisänneet sokeria juomiimme emmekä koskaan lisää. Ainoa sokeri, joka mehuissa ja smoothieissa on, on hedelmien ja vihannesten oma luontainen sokeri.

honest fruit veg

hyvä

Ihmiset eivät syö tarpeeksi hedelmiä ja vihanneksia. Tämän vuoksi pakkaamme runsaasti hedelmiä ja vihanneksia jokaiseen mehuumme ja smoothieemme.  Täten täytämme lupaustamme tehdä juomistamme terveellisiä, jokainen kerta.  

goodness apple


täynnä hyviä juttuja

Me kaikki tiedämme, että vihannesten ja hedelmien syöminen tekee hyvää sinulle. Ja se johtuu siitä, että ne ovat täynnä tärkeitä asioita kuten vitamiineja, mineraaleja, kuituja ja fytoravinteita, jotka auttavat kehojamme toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Sateenkaaren värien syöminen (tai juominen) hedelmien tai vihannesten muodossa auttaa saamaan oikein kunnon satsin näitä fiksuja ravintoaineita.

brimming with good stuff

Hedelmiä, vihanneksia, eikä mitään muuta

Avullamme lisäät hedelmiä ja kasviksia ruokavalioosi

five a day

Tarvitset vain yhden 150 ml:n lasillisen innocent-mehua tai smoothieta, jotta saat päivään yhden vihannes-tai hedelmäannoksen lisää. Muihin annoksiin voit kokeilla ihan mitä tahansa tuoretta, säilöttyä, pakastettua tai purkitettua hedelmää tai vihannesta. Luonto on ystävällisesti antanut meille koko sateenkaaren värit hedelmiä ja vihanneksia, joten on sentään kohteliasta kokeilla niistä mahdollisimman montaa. Ei väliä, juotko tai syötkö hedelmäsi tai vihanneksesi mieluummin, kunhan saat niitä tarpeeksi.  10,000,000,000 annosta hedelmiä ja vihanneksia

Näin monta annosta olemme toimittaneet aloitettuamme, ja olemme myyneet yli 1,3 biljoonaa juomaa pelkästään vuoden 2019 aikana.
Ravintolupauksemme


Käsi sydämellä olemme tehneet viisi ravintolupausta, joissa lupaamme pysyä. Tässä ne ovat, julkisesti esitettynä.


enemmän kuitua

Kaikki smoothiemme tulevat olemaan luonnollinen kuidun lähde.

more fibre

terveelliset juomat

Olemme sitoutuneet tekemään juomistamme terveellisiä, minkä vuoksi jokaisessa reseptissä on laillinen terveysväite.

healthy drinks heart

vähemmän kaloreita

Vähennämme kaloreiden määrää jokaisessa innocent-pullossa.

lowe calories tongue

vähemmän sokeria

Joka vuosi, vähennämme luonnollisen sokerin määrää kaikissa tuotteissamme.

natural sugar

enemmän valinnanvaraa

Aiomme jatkaa tuotekehittelyä ja tarjota vähäsokerisempia vaihtoehtoja.

more choice