asioita, joita teemme planeettamme hyväksi


tree-and-bottles-banner


tehdään luontoäiti ylpeäksi

Täällä innocentilla fanitamme kovasti  planeettaa jolla pyörimme, ja haluamme tehdä kaikkemme huolehtiaksemme siitä. Tämä tarkoittaa täyden vastuun kantamista ympäristövaikutuksista, ja joidenkin planeettamme ja sillä elävien ihmisten haasteiden selvittämistä. Tällä hetkellä tavoitteemme on taistella ilmastonmuutosta vastaan olemalla täysin hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä (ellei jo aiemmin), taistella kestävän viljelyn puolesta ja luoda todellinen kiertotalous pakkaustemme ympärille. Tämä pitänee meidät kiireisinä jonkin aikaa.


ilmaston muuttajat

Ilmastonmuutos on iso asia, ja on erittäin tärkeää että teemme oman osuutemme maapallon keskilämpötilan pitämisessä alle 1,5 asteessa. Rakennamme parhaillaan omaa hiilineutraalia tehdasta, vähennämme hiilidioksipäästöjä jokaisessa tekemässämme tuotteessa ja olemme matkalla kohti hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä.

carbon-savings

viljelymestarit

Viljely on rankkaa työtä.  Työskentelemme viljelijöidemme kanssa varmistaaksemme, että aineosamme ovat kasvatettu  hyvällä tavalla sekä niitä kasvattavien ihmisten että ympäristön osalta. Vuoteen 2030 mennessä tavoitteemme on olla 100% vastuullinen jokaisen ainesosan suhteen. 

farming-champions

kierrätysaktivistit

Olemme olleet kierrätyksen etulinjassa jo vuodesta 2003 lähtien, kun aloimme käyttää kierrätettyä muovia juomissamme. Olemme perustajajäseniä Yhdistyneiden Kuningaskuntien Plastics Pact -organisaatiossa, ja meillä on suuria suunnitelmia sen suhteen että pullomme olisivat 100% kierrätetystä muovista vuoteen 2025 mennessä. Kippis sille. 

recycling-activists

hankintatarinat

Mansikat, jotka säästävät vettä Espanjassa. Omenat, jotka auttavat rakentamaan mehiläishotelleja. Kookokset, jotka tukevat pieniä kasvattajia pandemian aikana. Tutustu siihen, miten kestävästi hankimme hedelmämme ja opi samalla jännittäviä teknisiä termejä.  

 

sourcing-stories


asiat, joita sinä voit tehdä

kuinka auttaa planeettaamme

Suhtaudumme kunnianhimoisesti maailman muuttamiseen, mutta itseksemme voimme tehdä vain osan. Saadaksemme oikeasti asioita aikaan tarvitsemme muita yrityksiä ja ihmisiä mukaan. Ota selvää, mitä sinä voit tehdä auttaaksesi (se saattaa  olla helpompaa kuin kuvittelet).juomayhtiö vuotaa kaiken

Kirjoitimme raportin kaikista hyvistä asioista joita teemme ja joita voisimme tehdä paremmin. Sitten naamioimme sen sanomalehdeksi nimeltään 'Hyvät ajat' ja koristelimme sen upeilla pylväskaavioilla. Ole hyvä.  

things-we-do-for-planet-initiative