asiat joita sinä voit tehdä


blue berry image header

kiinnostaako maailman pelastaminen?

Greta. Gandhi. Attenborough. Se Swampy-niminen tyyppi, jolla oli tapana kaivaa itseään tunneleihin, jotta voisi keskeyttää teiden rakentamisen. Me kaikki tarvitsemme ihmisiä, jotka ovat valmiita puhumaan (tai makaamaan maan alla) sen puolesta, mikä on oikein. Mutta me myös tarvitsemme ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään oman osansa omalla tavallaan, siten mikä heille on mahdollista, ei väliä kuinka pientä se olisi. 

Meillä on suuria unelmia tehdä maailmasta terveellisempi ja parempi paikka elää, mutta kaikkea emme voi tehdä yksin. Jotta voisimme oikeasti muuttaa asioita paremmaksi, tarvitsemme ihmisiä kuten sinä (ja yrityksiä, jossa työskentelet) mukaan. Tässä muutama kokoamamme vinkki siitä, joilla vaikuttaa planeettaan, jolla elämme ja ihmisiin, joiden kanssa sen jaamme. kuinka auttaa

bee icon

kuinka auttaa


beesihmisenä

as  a person


Osta B Corps -yhtiöiltä

Kaikkien B Corps -yhtiöiden tulee saavuttaa hyvin korkeat ympäristö- ja sosiaaliset standardit, mikä tarkoittaa että rahasi suuntautuvat aina johonkin hyvään.

pepersmint

Sitoudu vähentämään hiilijalanjälkeäsi

Me kaikki tiedämme, että ilmastonmuutos on kuuma aihe, ja on paljon asioita, joita voimme yhdessä tehdä keventääksemme hiilijalanjälkeämme. Mielestämme Do Nation on erittäin kätevä: he auttavat sinua tekemään pieniä muutoksia hiilijalanjälkesi vähentämiseen, ja laskevat kuinka paljon hiiltä voit säästää. Olemme myös suuria Count Us In -projektin faneja. Se esittelee 16 yksinkertaista askelta, jotka jokainen voi ottaa missionaan saada mukaan miljardi ihmistä.

do nation

Sulje se

Ei ole niin, että vain yritysten pitäisi olla hiilineutraaleja. Myös ihmisten pitäisi olla. Kun olet tehnyt kaiken mahdollisen vähentääksesi hiilidioksidipäästöjä, etsi palveluntarjoaja, joka kompensoi loput.Sitten voit kertoa kaikille, kuinka hiilineutraali olet. Maksaa itsensä takaisin.

things you can do carbon scissors

Surffaa kestävästi

Olemme suuria B Corps -faneja ja haluamme tukea kumppaneitamme. Jos haluat tehdä helpon ja ilmaisen muutoksen, kokeile käyttää Ecosiaa hakukoneenasi. Se toimii kuten mikä tahana muukin hakukone, paitsi he käyttävät tuottonsa puiden istuttamiseen. Eli ensi kerralla, kun surffaat netissä etsiäksesi videoita kaatuvista ihmisistä, voit kasvattaa puita samalla.

laptop search planet

Tue YK:n kestävän kehityksen tavoitteita

YK:n nettisivuilla on 17 kestävän kehityksen tavoitetta (nälänhädän lopettamisesta kestäviin kaupunkeihin), ja paljon hyödyllisiä neuvoja tukea tavoitteita.

things you can do carbon scissors


yrityksenä

as  a business


Tule B Corpiin

Meistä tuli osa B Corpia vuonna 2018 ja se on yksi parhaista asioista, joita olemme ikinä tehneet. Liittymällä tähän yli 3500 yrityksen joukkoon, jotka uskovat liiketoiminnan tekemiseen hyvällä tavalla, olemme osa liikettä joka tekee liiketoiminnasta vastuullisempaa ja kestävämpää. Ota ensimmäinen askel kohti B Corpia ja täytä nopea yritysarviointi.

certified  comporation

Kartoita jalanjälkesi

Jos et ole varma, miten liiketoimintasi vaikuttaa maapalloon, hiiljalanjälkesi kartoittaminen on hyvä paikka aloittaa. Me aloitimme kartoittamisen vuonna 2004 ja se on auttanut meitä tekemään joitakin suuria päätöksiä esimerkiksi pakkaustemme ja hedelmiemme kasvatuksen suhteen. Suuntaa osoitteeseen: compareyourfootprint.com (he ovat myös osa B Corpia) ja pistä homma käyntiin. Räätälöidympään toimintaan suosittelemme keskustelua alan konsultin kanssa tai vaihtoehtoisesti, voit hommata jonkun älykön tiimiin. Jos haluat tietää lisää kenen kanssa me olemme työskennelleet, laita viestiä.

innocent values