asiat joita teemme ihmisten vuoksi


things-we-do-for-people-header

autetaan kanssaihmisiä

Ihmiset ovat erityisiä. Sen lisäksi, että olemme hauskoja, fiksuja ja rakastettavia, meillä on vastustamattomat peukalot ja olemme mittavassa määrin vastuussa suklaakakusta. Mutta me tiedämme, että jotkut ihmiset kohtaavat enemmän haasteita kuin muut, ja siksi haluamme tehdä oman osuutemme tämän tasapainottamiseksi. Tämän vuoksi autamme maailman nälkäisiä innocent-hyväntekeväisyysjärjestön kautta, tuemme yksinäisiä ikääntyneitä ihmisiä Big Knit -kampanjan kautta ja työskentelemme kovasti tehdäksemme elämästä tasa-arvoisempaa kaikille. Sormet ristiin, että nämä asiat saadaan pian korjattua. annetaan takaisin

annamme 10% tuotoista hyväntekeväisyyteen

Olemme antaneet osan tuotoistamme hyväntekeväisyyteen jo vuosia. Vuonna 2003 annoimme jopa 46% tuotoista, mikä vei innocentin lähes konkurssiin. Tämän jälkeen olemme opetelleet, kuinka lahjoittaa rahaa hyvään kuitenkaan tuottamatta liikaa stressiä taloustiimillemme. Matkan varrella olemme lahjoittaneet yli 15 miljoonaa puntaa. Hyvin käytettyä rahaa. innocent-hyväntekeväisyysjärjestö

Suurin osa tuosta 10 prosentista menee innocent-hyväntekeväisyysjärjestölle, jonka perustimme vuonna 2004 tarkoituksenamme auttaa taistelussa nälänhätää vastaan.  Järjestöllä on kaksi tavoitetta. Ensimmäinen tavoite on pysäyttää lasten kuoleminen nälkään, ja toinen on auttaa köyhimpiä perheitä ruokkimaan itsensä. Lue lisää, mitä järjestö tekee ja miten, ja kuinka moni meistä innocentilla on osa järjestön toimintaa. 

 

twdfp
hurraus tasa-arvolle

kaikki ansaitsevat tasa-arvoa

Tämä saattaa kuulostaa hieman missikisojen palkintopuheelta, mutta se on totta. Tulevaisuudessa haluaisimme asua yhteiskunnassa, jossa jokaista kohdellaan hyvin, kaikille maksetaan reilusti ja kaikkia kunnioitetaan siinä mitä he tekevät. Mielestämme se ei ole liikaa vaadittu. Sillä välin, tässä jotain asioita joita teemme edistääksemme edellä mainittuja asioita.

twdfp equality


ihmisoikeudet

Juomiemme valmistaminen vaatii monia ihmisiä, ja heidän kohtelunsa on meille erittäin tärkeää. Jokaisella ihmisellä tällä planeetalla on ihmisoikeutensa, ja me haluamme tehdä kaikkemme varmistaaksemme, että nuo oikeudet täyttyvät kaikessa mitä teemme. 

twdfp human rights

osallistaminen ja monimuotoisuus

Kenenkään ei tulisi missata mahdollisuuksiaan ikänsä, sukupuolensa, uskomustensa, seksuaalisuutensa, kehitysvammaisuutensa, mielenterveytensä tai minkään muun yksilöllisyytensä piirteensä vuoksi. Siksi teemme kaikkemme, että innocent on oikeasti osallistava ja monimuotoinen paikka työskennellä.

 
asiat joita sinä voit tehdä

Meillä on kunnianhimoisia tavoitteita muuttaa maailmaa, mutta vain vähän voimme tehdä itseksemme. Jotta voimme todella saada asioita aikaiseksi, tarvitsemme yrityksiä ja ihmisiä mukaan. Lue lisää, mitä sinä voit tehdä (se voi olla helpompaa kuin luuletkaan)