blendermaapallon suosikki pienten terveellisten juomien tehtaista

Tehtaat. Jos pyydämme sinua nimeämään joukon kestäviä asioita, tehdas tuskin on listalla. Todennäköisemmin listalta löytyy vanhemmat suosikit kuten tuulivoima, uudelleenkäytettävät kahvikupit tai Maire-isotädin neulomat puserot. Mutta meillä on missio muuttaa tämä, ja se tapahtuu rakentamalla Blender. Hiilineutraali, erittäin kestävä tehtaamme, jossa on tuulivoimaa, nurmikkoa ja uudelleenkäytettävät kahvikupit.

Kunhan se on valmis, voimme tehdä juomamme saman katon alla. Tämä on yksi askel lähemmäs hiilineutraaliuden tavoitteen saavuttamista vuoteen 2030 mennessä. Näin Blender on parempi planeetalle, ihmisille ja liiketoiminnallemme kokonaisuudessaan.

the-blender-lead


ystävällinen planeetalle


Täällä innocentilla, haluamme jättää asiat taaksemme parempina kuin ne löysimme. Tämä pätee kaikkeen – keittiön kuivauskaapista hedelmien viljelytiloille, aina maapalloon saakkka. Yhdessä 500 B Corps -kumppanimme kanssa, olemme sitoutuneet tekemään liiketoiminnastamme hiilineutraalia vuoteen 2030 mennessä. Blenderin rakentamalla voimme pienentää pullojemme hiilijalanjälkeä ja varmistaa, että saavutamme tavoitteemme

Blender tulee olemaan yksi maailman ensimmäisistä hiilineutraaleista tehtaista, joka on rakennettu täysin kestävillä ja paikallisesti tuotetuilla materiaaleilla. Olemme keksineet kaikenlaisia ​​fiksuja tapoja vähentää tarvitsemaamme energian määrää (esimerkiksi kierrättämällä lämpöä), ja kaikkeen mitä teemme, käytämme omia aurinkopaneelejamme ja tuulivoimalaa. Valitsemalla Rotterdamin sataman kotipaikaksemme, vähennämme miljoonia kuljetuskilometrejä, mikä tarkoittaa myös monen tonnin vähennystä hiilessä. Appelsiinimehumme pitää edelleen matkata tietä pitkin. Sen siirtämiseksi paikasta A paikkaan B hyödynnämme maailman ensimmäisiä nollapäästöisiä rekkoja.Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, Blender vähentää hiilijalanjälkeämme 10 %. 

Päästöjen vähentämisen ohella vähennämme myös tarvitsemaamme veden määrää. Asennamme näpsäkän puhdistusjärjestelmän, joka käyttää pääosin ilmaa veden sijasta eikä koskaan heitä tippaakaan vettä hukkaan, vaan palauttaa sen Rotterdamin vesiverkkoon oman puhdistamomme kautta EVIDESin tarjoama. WC: n huuhteluun käytämme sadevettä. Kaikki  jätteemme käytetään uudelleen tai kierrätetään paikallisesti.

tehdas ihmisille


Haluamme Blenderin edustavan uudenlaista tehdastyöskentelyä. Sellaista, jossa ihmiset voivat työskennellä paremmin ja mennä kotiin onnellisempina. Se tulee olemaan ensimmäinen WELL-sertifioitu tehdas, mikä tarkoittaa sitä, että se sisältää kaikki hyvän työympäristö olennaiset asiat. Kuten paljon päivänvaloa, tilaa liikkua, hyvää ilmanlaatua, terveellistä ruokaa, lämpötilan säätelyä, ja rauhaa ja hiljaisuutta niihin hetkiin, kun eniten sitä tarvitset. Kuten toimistomme, haluamme Blenderin tuntuvan yhteisöltä – turvalliselta paikalta, missä ihmisiä kannustetaan olemaan alansa asiantuntijoita ja jossa inklusiivisuus, monimuotoisuus, läpinäkyvyys ja hauskanpito ovat tärkeysjärjestyksessä ensimmäisinä.

Hyvin eristettyjen, pienten terveellisten juomien tehtaan seinien ulkopuolella varmistamme että olemme hyviä naapureita tukien ja auttaen paikallista yhteisöä. Palkkaamme paikallisia työntekijöitä, sijoitamme paikallisiin toimittajiin, teemme vapaaehtoistyötä paikallisesti ja tarjoamme mahdollisuuksia ihmisille, joiden on vaikea päästä työelämään.  Teemme myös yhteistyötä koulujen kanssa, jotta oppilaat voivat tutustua kestäviin tehtaisiin.parempaa liiketoimintaa

Blenderin rakentaminen on erittäin tärkeää, mikäli haluamme tulla liiketoiminnaksi joka on hyvä kokonaisuudessaan. Mutta voimme myös käyttää sitä osoittaaksemme muille organisaatioille, kuinka myös he voivat tulla paremmiksi toimijoksi. Haluamme näyttää kestävien tehtaiden esimerkkiä, mikä inspiroi toimijoita omien tehtaidensa suhteen – toivottavasti jopa meitä paremmin. Tämän vuoksi jaamme kaiken oppimamme jokaisen kanssa, joka siitä haluaa kuulla. Aina teknologiasta lähtien kestävän kehityksen työhömme ja tekemiimme virheisiin saakka, informaatio tulee olemaan jokaisen saavutettavissa. Jopa meidän lähimpien kilpailjoidemme. Jaiks. 

the blender better business


standardien asettaminen


breeam-logo

WELL-standardit ovat erittäin hyödyllinen työkalu terveyden ja hyvinvoinnin parantamisessa kaikissa rakennuksissa ympäri maailman. Heidän mallinsa auttaa kaltaisiamme yrityksiä suunnittelemaan työympäristöjä, jotka huolehtivat jokaisen siellä työskentelevän tarpeista.

breeam-logo

BREEAM on on vakiintunut menetelmä kestävien rakennusten arvioimiseksi, pisteyttämiseksi ja sertifioimiseksi. Sen päätavoitteena on vähentää rakennusten ympäristövaikutuksia tarkastelemalla esimerkiksi jätteitä, vettä, energiaa, maankäyttöä, terveyttä ja hyvinvointia.